Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

TRIO-samarbejdet

Det lokale samarbejde mellem leder, tillidsrepræsentant (TR) og arbejdsmiljørepræsentant (AMR)

"Tillidsreformen indeholder syv principper, som skal forme fornyelsen af den offentlige sektor. OAO og SL arbejder for at omsætte tillidsreformens syv principper til praksis. Du kan læse mere om principperne her. Reformen har også udmøntet sig i en uddannelse med hovedvægten lagt på de 7 principper. Tillidsreformuddannelsen består af 3 moduler. Leder og tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant deltager som en trio, der sammen får nye perspektiver og metoder, de kan bruge på deres arbejdsplads.

Tillidsambassadøruddannelsen, som den også kaldes, har haft sit først forløb på Kredskontoret og vi har talt med 2 af deltagerne om, hvordan de oplevede kursusdagene. Du kan møde Poul Berthelsen og Karina Steensen her.