Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Generalforsamling

Generalforsamling finder sted den 26. september 2018 i Herlev Medborgerhus.

Generalforsamling 2018 – onsdag den 26. september

Årets generalforsamling gennemføres med minimumsdagsorden, hvilket betyder, at der ud over den faste dagsorden også bliver plads til at få inspiration "udefra".
Vi har derfor indgået en aftale med foredragsholder Georg Ørskov, som runder generalforsamlingen af med et foredrag under overskriften:

Hellere dø af grin end af ressourcemangel:
Virkeligheden holder aldrig op. Vi får ikke ro, arbejdsro, skønt vi har fortjent det. Derfor må vi ruste os til forandring. Det betyder, at vi må ændre rutinen og se anderledes på vores hverdag. Vi skal turde skabe mentalt overskud, for uden overskud kan vi ikke se muligheder, men kun fæstne os ved rutinen.
I foredraget udfordrer Georg Ørskov deltageren til at se sig selv udefra, se sin egen rolle i kulturen på arbejdspladsen og til at stille sig selv spørgsmålet: "Hvad bidrager jeg med?".

Foredraget bygger på Georg Ørskovs begreber "serie 3-møder", "sur-kultur" og "sig det!". De sætter fokus på medarbejdernes rolle i en arbejdspladskultur og giver håndgribelige og brugbare værktøjer til at ændre en usund kultur.
Moralen er, at vi ikke kan løse en opgave med det, vi mangler!
Et fokus på det vi mangler, skaber mentalt underskud og i så fald vil enhver opgave eller forandring synes uoverskuelig.
Georg Ørskov får deltagerne på generalforsamlingen til at sætte fokus på muligheder, altså de ressourcer vi faktisk har og som kan udvikles.

 

Vejledende tidsplan for Generalforsamling 2018

Indskrivning fra 15.30

16.00 – 16.35 Velkomst – formalia og status på det forgangne år

16.35 – 16.45 Pause

16.45 – 17.45 Kongres tema om medlems indflydelse.

17.45 – 18.00 Status / opsamling fra eftermiddagens oplæg og debatter.

18.00 – 19.00 Middag

19.00 – 19.30 Evt. indkomne forslag og redegørelse for kredsens økonomi.

19.30 – 21.00 Foredrag med Georg Ørskov

Tilmeld dig her