Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Familieplejer

Området for dig som er familieplejer i Kreds Storkøbenhavn.

 

Familieplejerudvalget består af 4 medlemmer:

  Susanne Hildur
Familieplejer siden 2000

 

 

Pia Lund
Familieplejer siden 1996

 

  Martin Nanni
Familieplejer siden 1996

 

Louise Fledelius
Familieplejer

 

 

  

Familieplejerudvalget mødes ca. en gang hvert anden måned. På møderne deltager en politisk ansvarlig eller en sagsbehandler, som har familieplejeområdet i Kreds Storkøbenhavn. Her udveksles informationer fra landsudvalget og fra kredsen og cafemøderne planlægges.

Her kan du læse udvalgets kommissorium.

 

Socialpædagogerne Storkøbenhavn, DS København og LFS har i fællesskab sendt et brev til Borgerrepræsentationen vedrørende et konkret besparelsesforslag på familieplejerområdet til budget 2018. 

Læs hele brevet her

 

Pensionsordning i PKA Fra 1. januar 2016 har du som familieplejer haft mulighed for at få en pension i Pensionskassen PKA Privat. Klik på linket og læs om dine muligheder samt kontakt til PKA Privat for nærmere information om pensionsordningen https://www.pka.dk/pkaprivat 

Planlagte møder for familieplejere


Familieplejernes Dag 2019
I år afvikler vi igen den traditionelle temadag kun for familieplejere i samarbejde med Kreds Nordsjælland. Arrangementet gennemføres mandag den 2. september i Hillerød.

Vi har inviteret neuropsykolog og hjerneforsker Ann E. Knudsen til at holde oplægget "Diagnose eller opdragelse".

Der er lagt op til et spændende møde med en fantastisk forsker og formidler, hvor der også vil blive gjort plads til "dialog i øjenhøjde", om de hverdags problemstilling I som familieplejere oplever.

Efter frokost vil vi sammen tale om de aktuelle forhold og problemstillinger på familieplejeområdet, inden vi deler os op og slutter dagen med årsmøde i hver kreds. Her skal der bl.a. vælges repræsentanter til det lokale familieplejeudvalg.

Dagsorden for årsmødet ifølge vedtægterne. 

 

Afholdte møder for familieplejerne

Familieplejerne holdt årsmøde den 2. september 2019. 
 
Du kan læse referat og beretning på nedenstående links:

Referat fra årsmødet

Formandens beretning