Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Familieplejer

Området for dig som er familieplejer i Kreds Storkøbenhavn.

 

Familieplejer udvalget består af 4 medlemmer:

  Susanne Hildur
Familieplejer siden 2000

 

 

Pia Lund
Familieplejer siden 1996

 

  Martin Nanni
Familieplejer siden 1996

 

Helle Højlund Laursen
Familieplejer

 

 

  

Familieplejerudvalget mødes ca. en gang hvert anden måned. På møderne deltager en politisk ansvarlig eller en faglig konsulent, som har ansvar for familieplejeområdet i Kreds Storkøbenhavn. Her udveksles informationer fra landsudvalget og fra kredsen og cafemøder og øvrige aktiviteter planlægges.

Her kan du læse udvalgets kommissorium.

 

Socialpædagogerne Storkøbenhavn, DS København og LFS har i fællesskab sendt et brev til Borgerrepræsentationen vedrørende et konkret besparelsesforslag på familieplejerområdet til budget 2018. 

Læs hele brevet her

 

Pensionsordning i PKA Fra 1. januar 2016 har du som familieplejer haft mulighed for at få en pension i Pensionskassen PKA Privat. Klik på linket og læs om dine muligheder samt kontakt til PKA Privat for nærmere information om pensionsordningen https://www.pka.dk/pkaprivat 

Planlagte møder for familieplejere


Familieplejernes Dag 2023
I år afvikler vi igen den traditionelle temadag kun for familieplejere i samarbejde med Kreds Nordsjælland. Arrangementet gennemføres fredag den 1. september i Hillerød.

Vi har inviteret neuroforsker Troels W. Kjær som oplægsholder.

Der er lagt op til et spændende møde med en fantastisk forsker og formidler, hvor der også vil blive gjort plads til "dialog i øjenhøjde".

Efter frokost vil vi sammen tale om aktuelle forhold og problemstillinger på familieplejeområdet, inden vi deler os op og slutter dagen med årsmøde i hver kreds. Her skal der bl.a. vælges repræsentanter til det lokale familieplejeudvalg.

Dagsorden for årsmødet ifølge vedtægterne.